BYT

VNITŘNÍ Rezidenční oblast pro novou laoskou oblast

návrh bytu moruše

Rozložení bytu 88,96m2, současný designový stav Mulberry Lane Mo Lao, Ha Dong, Hanoj:

pozemek bytu moruše pruhu. Návrh a konstrukce moruše pruhu

NÁVRH INTERIÉROVÉHO BYTOVÉHO INTERIÉRU MULBERRY LANE, LAO, HA DONG

Adresa: Mulberry Lane Apartment, Mo Lao nová městská oblast, Ha Dong

Oblast: 88,96 m2 - Byt se 2 ložnicemi

Stavební náklady Vnitřní část: 85 milionů

(Nezpracované stavební náklady: podléhají podmínkám předání za byt)

Doba výstavby: 35 dní

— 2014 —

***

Celkový prostor 3D prostoru:

3D prostor celkový bytový dům moruše pruhu

Byt je ve srovnání s Návrh interiéru bytu Dalším je obývací pokoj umístěný venku, uvnitř skrytá kuchyň.

3D design interiéru a stav obývacího pokoje předávajícího byt Mulberry Lane Mo Lao Ha Dong:

Obývací pokoj s velkými okny, dřevěné obložení v kombinaci se světlem na stropě vytváří moderní a luxusní nádech Návrh interiéru bytu.

Po dokončení obývacího pokoje:

obývací pokoj po dokončení bytového domu moruše pruhu

Tento obrázek se trochu liší od 3D verze. Protože dřevěný panel za pohovkou a TV dřevěný panel jsou poměrně drahé, tyto dva segmenty v průběhu výstavby architekt diskutoval s majitelem a navrhoval další řešení ke snížení nákladů. poplatek, ale stále se snaží udržet krásu jako 3D výkres.

Z obývacího pokoje s výhledem na hlavní dveře - pracovník staví elektrickou část:

Z hlavního vchodu je botník a skříňka na víno. Tento vinný sklípek je také v blízkosti jídelního stolu, který je vhodný jak pro hosty, tak pro rodinné jídelny.

Nábytek z obývacího pokoje Mulberry Lane po dokončení:

mulberrylane byt obývací pokoj

Od stavu předání bytu po dokončení interiéru obývacího pokoje:

Prázdný byt předání mulberrylane bytu

Návrh interiéru Byt Mulberry Lane k předání betonovými stropy (bez sádrových stropů), jednovrstvými přepážkami, nenatřenými, nenatřenými betonovými podlahami. K dokončení interiéru tohoto bytu proto musíte udělat mnoho věcí.

Jednoduchý luxusní byt mulberrylane obývacího pokoje

Bílé obložení na zadní straně televizoru je nyní nahrazeno bílou barvou. Proto je zaveden bílý dřevěný rámeček k vytvoření okraje, který zvýrazní tuto bílou desku ve srovnání s tapetou. Dá se říci, že ačkoli se design změnil, náklady se snížily o 90%, ale esteticky je stále relativně stabilní a přiměřené ve srovnání s původní 3D verzí.

Jídelna je kompaktní s 1 prostorem:

Nástěnná deska zasáhla jídelní stůl je také nástěnná deska umístěna oltář. Zde umístěný oltář není příliš exponovaný a je také blízko obytnému prostoru rodiny

Interiér jídelny Mulberry Lane dokončení bytu:

kompletní jídelna mulberrylane byt

Malé obrazy, byť jednoduché, ale uspořádané na správném místě, přinesou prostor, krásný výhled do domu.

Perspektivní prostor v kuchyni s kuchyňskými skříněmi s vysokým stropem:

Design kuchyňské skříňky je blízko stropu, ale s barevným schématem nás nutí cítit, že se jedná o kuchyňskou skříň s normální výškou, která do kuchyně přináší lehkost. Zároveň využijete současnou konstrukční výšku Mulberry Lane Mo Lao, která je vysoká pouze 2,6 m.

Kuchyně po dokončení:

V kuchyni je dokončen byt mulberrylane

Skleněné kuchyňské skříňky Glasskote, zelené barvy jako mladistvý, světlý kuchyňský kout. A vytvořit pocit pohodě, hravý, když kuchař pracuje umění !!!

Perspektiva prostoru hlavní ložnice:

perspektivní pohled na hlavní ložnici v hlavní ložnici moruše

Hlavní ložnice s uzavřenou toaletou. Tato toaleta je oddělena od ložnice velkou skleněnou maticí, čímž je místnost větší a modernější.

Ložnice se změnily z stavu, konstrukce a dokončení:

Skleněná toaleta dělá interiér ložnice modernějším, každý den zde spí a byt je stejně luxusní jako spaní v hotelu.

Master room dokončuje byt mulberrylane

Myslíte si, že ložnice je větší, než je nyní? Přečtěte si následující odstavce na moivaonhatoi.com podrobně vysvětlete, podrobně offline!

Koupelna se skleněnou stěnou v hlavní ložnici:

prosklená toaleta v hlavní místnosti mulberrylane bytu

Na obrázku výše bylo malé okno dříve navrženo pro toalety. Ale pro optimalizaci oblasti je toaleta zúžená, toalety také mění polohu. Podlaha WC je proto vyšší, aby se skryla drenážní trubka. Pod tabuli je také část drenážního potrubí skrytá. Na obrázku výše a na vysvětlení si možná dokážete představit pouze jednu část ...

Ložnice je vidět se zvláštním výhledem - skleněnou stěnou wc:

Ložnice bude větší, když na WC přepážce je mulberrylane bytové sklo

Majitelé domů, kteří stáli v koupelně, aby si umyli obličej, se budou cítit prostorní, vzdušní díky skleněné stěně s výhledem na ložnici. To také vytváří více speciálních prostorů, když se stěhujete do bytů. Mimořádnější než jejich předchozí domov, a ještě zvláštnější než původní design Mulberry Lane.

Od dveří do hlavní ložnice:

hlavní pokoj při přijímání mulberrylane bytu

Vstupem do ložnice přímo do očí je WC a úzká stezka vedoucí do ložnice. Vnitřek ložnice je úzký (do hloubky - na této fotografii). Novým designem je proto přeměna WC stěny na skleněnou stěnu, aby mohla vidět skrz spací prostor a vytvořit tak živý a vzdušný pocit. Tato část skleněné stěny samozřejmě otevírá jen malý prostor pro umytí obličeje. Kromě toho je záchod také posunut zpět, čímž se zvětšuje plocha ložnice.

To je velká změna oproti původnímu návrhu budovy. Ačkoli je návrh budovy standardní návrh (aplikovaný na podlahy a okolní budovy), moivaonhatoi.com také vytváří samostatnou a docela rozumnou změnu (pouze z pohledu architektů). a potřeby vlastníka)

Širší po dokončení díky skleněným stěnám:

byt mulberrylane

To je pohled od dveří do ložnice, světlo interiérového designu je často jednoduché, ale má akcenty v dekorovaných slotech skříně, pod televizní policí, stropními štěrbinami ... vytvářejícími speciální akcenty. odlišný. A ve skutečnosti, místo použití trubkových světel, byvolí oko světla mají silné světlo, přímé, používáme tyto reflektory s nepřímým světlem, aby se ložnice neoslnila, vytvořila krásný interiér, takže Majitel domu cítí, že miluje svůj krásný dům více.

V noci je při pohledu přes toto okno panoramatický výhled na novou městskou oblast Mo Lao Ha Dong.

Návrh interiéru ložnice pro chlapce:

Dětská ložnice se živými liniemi s motivy na skříních, regálech, nočních stolcích

Vestavěná skříň pro studijní stoly:

3D mulberrylane byt dětská ložnice

Navrhněte skříň blízko stropu, hned u stolu a police. Nábytek šitý na míru místnosti

Dětská ložnice ještě nebyla postavena, později zde bude příležitost k výstavbě, moivaonhatoi.com se aktualizuje a doufám, že se sem vrátíte!

Designový byt Mulberry Lane s moderním WC:

Moderní wc mulberrylane byt

WC je plně vybavené a elegantní: široká zrcadlová stěna, kamenný povrch umyvadla, stropní světlo ...

Porovnání s původním stavem WC:

Wc aktuální stav přijímání mulberrylane bytu

Koupelnový / toaletní nábytek po dokončení:

Wc dokončil byt mulberrylane, navržený a postavený morušový pruh

WC bytu je také velmi luxusní, design interiéru bytu, který není menší než hotely.


Mulberry Lane je prvotřídní bytový komplex s krásnou krajinou areálu, prosím, rozhlédněte se kolem!

Bazén pro obyvatele Mulberry Lane:

plavecký bazén v bytovém domě morušeňový, projektování a výstavba morušového pruhu

Bazén je zasazen do krásného krajinného prostředí, které zvyšuje krásu budov. V bazénu jsou také použity krásné dekorativní obklady.

Chodníky v areálu:

mulberrylane byt kampus chodník

Kamna u jezera:

moruše u kuchyně u jezera. Návrh a konstrukce pruhu moruše

Oblast vlajky pro starší pruh Mulberry:

šachovnice pro byt nadřízeného moruše. Návrh a konstrukce moruše

Promenáda v oblasti designu bytu bytu Mulberry:

chodník bytu moruše lane. Návrh a konstrukce pruhu moruše

Design bytové zahrady Mulberry Lane má moderní styl s materiály, jako je železo, hliník, sklo, hlavní barva je černá a bílá, takže se lidé cítí, jako by šli do zahraničí.

bytový dům moruše lane. Návrh a konstrukce pruhu moruše

Vodní stěna na vnější straně budovy je krásná a elementární feng shui… “Výstavba bytového domu s pruhem moruše”

Legrační obrázky na konci článku:

luxusní obývací pokoj navržený moruše lane bytové výstavby

Na konci článku je vtipný obrázek o stavebním dozoru - Architekt Do Duc Anh, sedí se svým pronajímatelem na stole a užívá si své sklenice v pěkném novém prostoru !!!

Také v Mo Lao Ha Dong, další byt Mulberry Lane interiér bytu 153 m2 s větší plochou a další styly interiéru, pro vaši informaci.

TABULKA NÁKLADŮ NA INTERIÉROVÉ STAVBY CELKEM MULBERRY LANE APARTMÁN

TTKONSTRUKČNÍ POLOŽKYCOST
KONSTRUKCE
1KUCHYNSKÁ DŘEVA KUCHYNĚ50 milionů
2 NÁBYTEK Z MASTERU30m 
3WC DŘEVO5 mil
CELKEMVND 85 milionů

(Nezpracované stavební náklady: podléhají podmínkám předání za byt)

Diskuze je uzavřena.

cs_CZČeština
viTiếng Việt en_USEnglish zh_CN简体中文 ja日本語 ko_KR한국어 thไทย id_IDBahasa Indonesia fr_FRFrançais de_DE_formalDeutsch (Sie) it_ITItaliano ru_RUРусский ukУкраїнська pt_BRPortuguês do Brasil tr_TRTürkçe hi_INहिन्दी arالعربية cs_CZČeština