APARTMENT

IMPROVING VIET HUNG RESIDENT KITCHEN GUESTS

living room after renovation of Viet Hung apartment kitchen

CONSTRUCTION DESIGN IMPROVING VIET HUNG RESIDENT KITCHEN GUESTS

Acreage: Living kitchen 40m2 + WC 5m2

total cost of construction: 190 million

Construction time: 30 days

- 2016 -

*** 

A / KITCHEN ROOM ROOM:

Perspective design of the living room of the living room of Viet Hung apartment building:

perspective of kitchen and living room in Viet Hung apartment kitchen

Life is developing more and more, the demand for beautiful and convenient living spaces is becoming more and more popular. With the desire to have a new, beautiful and modern living space, but still take advantage of objects that bring many family memories into a new space. The architect Come In My House have met with the owner to discuss the current status of the apartment Viet Hung apartment building, first to feel the investor's desire, then to measure the exact current condition of the apartment. Find out the advantages and disadvantages of the apartment to come up with the most suitable design options. Offer suitable construction solutions so that investment costs are suitable for the apartment.

Perspective design and construction of kitchen apartment Viet Hung

perspective of Viet Hung apartment kitchen

Life with many pressures on work, society .. makes people tired. With meals going through tangerines and then continuing to work, family dinners are always paid more and more attention by families. With the investor's desire to have a modern and fully equipped kitchen space to bring cozy meals, further warm the family's affection after a stressful day of life. The architects moivaonhatoi have changed the existing kitchen space to a more suitable position, with delicate treatment of the space creating a sense of comfort for the user. Seamless, high-ceiling cabinet system will help investors have plenty of storage space. The kitchen space will be neat and clean with those handling spaces. Kitchen cabinet materials made of moisture-proof green core HDF wood and painted white will be very suitable for the moderate area of the apartment Viet Hung.

Current status and construction process of Viet Hung apartment kitchen

IMPROVING VIET HUNG RESIDENT KITCHEN GUESTS
IMPROVING VIET HUNG RESIDENT KITCHEN GUESTS

The apartment kitchen space is full of light during the day and impressive with the colors of the lights at night with the dowlight system combined with the use of chopsticks. Although the kitchen cabinet is used in white color, it does not have a heavy feeling of volume, which is very suitable for the medium space of the apartment. 

Kitchen when finished: 

Viet Hung apartment kitchen has been completed

Viet Hung apartment kitchen today, formerly the living room:

Vietnamese Hung apartment kitchen is old status

Previously, this location was the living room of the apartment.

Construction of transforming the living room into a new kitchen:

IMPROVING VIET HUNG RESIDENT KITCHEN GUESTS
IMPROVING VIET HUNG RESIDENT KITCHEN GUESTS

Moivaonhatoi professionally constructs on schedule, ensures the highest quality. Giving confidence to investors when assigning beauty responsibility to their households.

The new kitchen is in a more reasonable position, neatly on one side:

Viet Hung apartment kitchen after renovation

Viet Hung apartment kitchen has been moved to a new location, hidden, not exposing the main door, but can still be easily observed while cooking. As well as having an airy window that makes the kitchen clean.

Dishwashing area with airy windows in Viet Hung apartment kitchen

Kitchen cabinets are using black granite accents in the kitchen cabinet system. The dishwasher area near the window feels airy, clean and comfortable when you can see the city. Exquisite and precise design and construction of furniture to bring satisfaction to investors.

3D perspective of kitchen and construction process:

IMPROVING VIET HUNG RESIDENT KITCHEN GUESTS
IMPROVING VIET HUNG RESIDENT KITCHEN GUESTS

The team of workers of MV - moivaonhatoi company is executing and installing the kitchen cabinets, the actual product when installed is no different from the 3D perspective. Design is always associated with reality that is what architects moivaonhatoi aim for.

When cooking, easily observe the main door:

IMPROVING VIET HUNG RESIDENT KITCHEN GUESTS

The kitchen space of Viet Hung apartment building after construction is neat and linked with the space of the apartment is very convenient for the owner and can cook, which can be seen throughout the apartment.  

Viet Hung apartment kitchen is currently located at the main door, now replaced by the living room:

IMPROVING VIET HUNG RESIDENT KITCHEN GUESTS

Kitchen space in Viet Hung apartment building is currently not comfortable when the family has private family meals. It will be troublesome to stay in the apartment building as there will be many people looking directly into the dining room. 

IMPROVING VIET HUNG RESIDENT KITCHEN GUESTS
IMPROVING VIET HUNG RESIDENT KITCHEN GUESTS

During the construction process of the construction team, the space is beautiful after each day of construction, both beautiful and quality.

The living room is wider thanks to the view to Viet Hung apartment kitchen

living room after renovation in Viet Hung apartment

The living room expands a lot when it expands in terms of view. Being able to see the main door as well as look into the kitchen space creates a very good sense of space.

Current status of Viet Hung apartment when not repaired:

Old status of the living room of Viet Hung apartment

And repair steps from raw furniture to complete Vietnamese Hung apartment kitchen

IMPROVING VIET HUNG RESIDENT KITCHEN GUESTS
IMPROVING VIET HUNG RESIDENT KITCHEN GUESTS

The apartment is gradually dressed in a new outfit with the professionalism and enthusiasm of the team of workers. Plaster ceiling and paint finish are completed, making the apartment more beautiful.

The new living room is larger, due to its integration with the aisle space:

IMPROVING VIET HUNG RESIDENT KITCHEN GUESTS

The new living room is located near the intersection between the spaces, to take advantage of the combination of the living room with traffic spaces, making the living room larger.

The old balcony door is extended, creating a space open to nature:

Viet Hung apartment kitchen is under construction

The living room not only expands thanks to the combination of a traffic area, but also thanks to the newly opened window overlooking the balcony. The light of nature is like pervading the space. The balcony door uses a steel-core plastic door that saves space and gives the user a sense of closeness to nature. The apartment seems to be expanded with a new opening after being changed.

Living room completed:

Living room view from Viet Hung apartment kitchen

The space is much larger and full of impression with very subtle combinations of architects. The investor's old objects are cleverly combined with newly installed HDF industrial wood furniture, creating an impressive new space, reducing investment costs. The LED lighting system is decorated impressively, creating highlights in Viet Hung apartment, combining decorative columns that divide the space but create a sense of mystery, integration with wall panels to create decorative array. beautiful for the space.

The living room furniture combines some old items of the house:

IMPROVING VIET HUNG RESIDENT KITCHEN GUESTS

The owner's old sofa and TV shelf are cleverly combined with new designs to help homeowners reduce significantly.

The traffic space is optimized thanks to the bookshelf:

IMPROVING VIET HUNG RESIDENT KITCHEN GUESTS
IMPROVING VIET HUNG RESIDENT KITCHEN GUESTS

The unused spaces are turned into useful arrays with a combination of storage cabinets and bookshelves that make sense for the space.

The traffic space becomes a useful and decorative corner of the house:

IMPROVING VIET HUNG RESIDENT KITCHEN GUESTS

Decorative cabinets located in the traffic area of the apartment will help homeowners change their sense of novelty with new seasonal decorations, personal feelings. 

Old toilet room of Viet Hung apartment:

IMPROVING VIET HUNG RESIDENT KITCHEN GUESTS

Construction varies from color materials, and objects:

IMPROVING VIET HUNG RESIDENT KITCHEN GUESTS
IMPROVING VIET HUNG RESIDENT KITCHEN GUESTS

The new WC bathroom looks like a hotel WC:

IMPROVING VIET HUNG RESIDENT KITCHEN GUESTS

Wc room changes a completely new face after being renovated. Lavarbo with black granite face combined with the lower cabinet will be a very convenient storage space, and the wooden waves above the toilet will be a space for common items in the wc. Luxurious and neat have made wc more spacious and beautiful. Although the space is not exposed like the living room of the kitchen, the luxurious toilet room has made the apartment Viet Hung become more classy and valuable.

A beautiful house, every corner can become a decorative corner of a Vietnamese Hung apartment kitchen table 

Viet Hung apartment kitchen table

TOTALNG THE DESIGN CONSTRUCTION OF VIET HUNG APARTMENT

TT   CONSTRUCTION ITEMSCOST OF CONSTRUCTION  
1SOFTWARE30m
2HIGH PARTY - SON TABLE          17 million
3WALLPAPER3 million
4ELECTRICAL PARTS 20 million
5WATER SECTION4 million
6WOOD FLOOR13 million
7Furniture living room + kitchen80 million
8WOODEN ROOM WC5 mil
9OTHER: AIR CONDITION TUBES, GLASS, PLASTIC DOOR ...  20 million
TOTAL192 million VND

Comments are closed.

en_USEnglish
viTiếng Việt zh_CN简体中文 ja日本語 ko_KR한국어 thไทย id_IDBahasa Indonesia fr_FRFrançais de_DE_formalDeutsch (Sie) it_ITItaliano ru_RUРусский ukУкраїнська cs_CZČeština pt_BRPortuguês do Brasil tr_TRTürkçe hi_INहिन्दी arالعربية en_USEnglish